Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

КЛИМА КОМОРИ

Euroclima е компанија со долгогодишно меѓународно искуство, чии производствени објекти селоцирани во Bruneck,Италија и Sillian, Австрија. Euroclima е специјализирана за производство и дистрибуција на системи за климатизација и вентилација и на своите клиенти им нудат иновација, квалитет и сеопфатна услуга.

Во Euroclimaмоментално има 170 вработени во двата производствени погони. Euroclima има дистрибутивна мрежа за продажба и услуги низ цена Европа, Азија, Блискиот Исток и северна Африка.

Euroclima е компанија со маркетинг ориентација која обезбедуватехнологија соврвен квалитетво секторот на клима комори.

 Континуирано производство и процес на развој, и духот на иновации е составен дел на политиката на Euroclimaи посебните барања од страна на клиентите со врвна технологија се посебно добредојдени.

Квалитетот е апсолуте приоритет на Euroclima како што е демонстрирано од нивниот избор на првокласни добавувачи, модерни производствени методи и строгите критериуми при тестирање и инспекција.  Целта на Euroclima е да се најде соодветно решение за специфичните потреби на секој клиент во најкраток можен рок. Високо квалификуван, совесен персонал, иновативниот дух и квалитетот во производството направија и невозможното да биде возможно.

   

 

Euroclima Portrait

Fan Coils Katalog_it_en 14.11.11