image image image

Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

За Компанијата

1 1ma
 

ТЕХНОКЛИМА Скопје, своето постоење го бележи во 2000-тата година, како една од првите фирми кои сериозно и амбициозно го освојуваат пазарот со уреди и системи од областа на централната климатизација и вентилација...

Прочитај повеќе

516xneP08rL. SX466

МONO SPLIT (RAK-PED/ RAC-WED)

  Компактен дизајн со висока ефикасност и низок шум. DC Inverter со номинален капацитет на ладење од 2.0 kW до 6.0 kW за греење кои користат еколошки фреон R32.  Најпознат енергетски ефикасни производ на пазарот кој ги елиминира 99% од воздушни алергени и бактерии.

Повеќе

      

1955 Pompe a Chaleur Bibloc Hitachi Yutaki S Combi RWD 30HFSNWE RAS 3HVRNME AF 260L

ТОПЛИНСКИ ПУМПИ - YUTAKI

   Сеопфатна линија која вклучува    Yutaki-M monobloc, Yutaki-S сплит, високо температурен Yutaki-S80 и најновиот модел YUTAKI-S Combi, кој вклучува и топлинска пумпа и интегриран резервоар од нерѓосувачки челик за топла вода.

Повеќе

    

20916 8297345

VRV Utopia IVX Premium e img 122

  Целата серија на производи IVX е оптимизиранa за да се зголеми сезонската ефикасност, дури и при делумно оптоварување, и сите Utopia IVX Premium и Standard (2HP ~ 12HP)
моделите се усогласени со ЕrР Директивата

 

Повеќе

 
ven12ven

Најтивкиот каналски вентилатор на Светот

TD-SILENT Серија (180-1760 m3/h)
TD-SILENT Најтивок линиски канален вентилатор.

Повеќе

ven13ven

Најтивките вентилатори за бањи и тоалети

Аксијален вентилатор со низок степен на бучност скоро бесшумен  230V-50Hz, со неповратна клапна и топчести лежишта

 

 

Повеќе

centrif14

Центрифугални вентилатори за комерцијални и индустриски кујни

HP - Серија (2500-16000 m3/h)
HP(FKKB/FKKT), центрифугален вентилатор со среден притисок
Цeнтрифугален вентилатор со лопатки умерено свиткани

Повеќе

 

 

res11res

ФИКСНА НАДВОРЕШНА РЕШЕТКА – BN

Алуминиумска надворешна фиксна решетка за потис или одсис на воздух која може да се постави на ѕид. Со вградена мрежа против инсекти.

Технички карактеристики

res13res

РЕШЕТКА ЗА ВРАТА – EX

Алуминиумска решетка за врата за потис или одсис на воздух која може да се постави на врата со рамка од двете страни со фиксни ламели за насочување на воздухот.

Технички карактеристики

res22res

САМОПАЃАЧКА НАДВОРЕШНА РЕШЕТКА–B

Алуминиумска надворешна самопаѓачка решетка за одсис на воздух која може да се постави на ѕид..
 
 

Технички карактеристики

ALUDEC AA3

Неизолирано флексибилно црево за потис или одсис на воздух.

crev12 crev22

Технички карактеристики

ISODEC 25

Изолирано флексибилно црево за потис или одсис на воздух.

crev23 crev24

Технички карактеристики

ALU – Трака

Алуминиумска трака која служи за диктување на флексибилни црева при нивно поврзување.

 repr12 repr11

АНТИВИБРАЦИОНА ТРАКА

Антивибрациона трака која служи за поврзување на статичен елемент со елемент кој дава вибрации за време на работа.

repr13 repr11

ЗАВРТКИ ЗА ЗАТЕГАЊЕ - CLOSING BAND

Завртката служи за затегање на траката според димензијата на флексибилното црево и обезбедување на заптивност.

repr13a repr11

ТРАКА ЗА ЗАТЕГАЊЕ - ENDLESS BAND

Трака за затегање служи за прицврстување на флексибилно црево со флексибилно црево или флесибилно црево со приклучување на канал.

repr14 repr11

ECOHAND Серија(150 m³/h)

Брз, хигиенски и вграден систем за ефикасно користење на енергијата додека е во употреба. ECOHAND сушачот за раце користи моќен

susac123

Повеќе

COMET-N Серија

Сушач (фен) за коса кој е прилагоден за употреба во хотели, спортски сали,базени и слично. Моќност 1000W, 50Hz, 220-240V, 3.0kg

susac223

Повеќе

COMET-P Серија

Сушач (фен) за коса кој е прилагоден за употреба во хотели, спортски сали,базени и слично. Моќност 1200W, 50Hz, 220-240V, 1,5kg.

sus15sus2

Повеќе

 

EP-N Серија

IP24;
Мобилни;
Изработени од челични листови обени во боја;
Лесни за преместување во простор;
Тивок аксијален вентилатор;

 

 

EC-N Серија

P24;
Мобилни;
Изработени од челични листови обени во боја;
Лесни за преместување во простор;
Тивок аксијален вентилатор;

 

 

FIRE FAN Серија

IP20;
Изработени од челични листови обени во боја;
Лесни за преместување во простор;
Тивок аксијален вентилатор;

 

 

Повеќе

 

Вработени

  • Раководство
Име
Одговорност
е-маил:
Бојан Јанковски
Управител
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Име
Одговорност
е-маил:
Бојан Јанковски
Генерален менаџер
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Славица Јанковска
Раководител на проектирање
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Дијана Јанковска
Финансов раководител
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Јове Чуруковски
Раководител на оператива
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
  • Проектирање
Име
Одговорност
е-меил:
Славица Јанковска
Раководител на проектирање
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Горан Tрифуноски
Дипломиран машински инженер
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Драган Јовановиќ
Машински инженер
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
  • Финансии
Име
Одговорност
е-меил:
Дијана Јанковска
Финансов раководител
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Јованка Ковачевска
Администратор
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Катерина Стојановска
Сметководител
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
  • Продажба и маркетинг
Име
Одговорност
е-меил:
Борис Јаков
Раководител на продажба и маркетинг
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Гордана Трајчевска
Раководител на продажба
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
  • Магацин
Име
Одговорност
е-меил:
Јован Тодоровски
Магационер
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
  • Сервис и одржување
Име
Одговорност
е-меил:
Мишко Јанковиќ
Одржување и сервис
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
  • Тим за изведба на климатизација
Име
Одговорност
e-меил
Драган Јовановиќ
Раководител на климатизација
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Злате Павловски
Климатизација 
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Александар Анастасовски
Климатизација
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Александар Маневски
Климатизација 
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Љупчо Наќевски
Климатизација 
Денис Станковиќ
Климатизација 
Славе Маринковиќ
Климатизација 
Сашо Трајковски
Климатизација 
Александар Саздов
Климатизација 
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
  • Тим за изведба на вентилација
Име
Одговорност
Е-маил:
Анѓеле Велковски
Вентилација 
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Дамир Хот
Вентилација 
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Зоран Србиновски
Вентилација 
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Бошко Илиески
Вентилација 
Тодорче Кицевски
Вентилација 
Златко Стојкоски
Вентилација 
Златко Кицевски
Вентилација
Цветан Миленковски
Вентилација 
Александар Шошковски
Вентилација 
Владо Маневски
Вентилација 
Димче Кичевски
Вентилација 
Ласто Пановски
Вентилација 
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
  • Контакт - инфо
Име
Одговорност
Е-маил:
Елена Митровска
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it