Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

HISENSE

За Hisense

I feel-17pexels-photo-589802

Hisenseе основана во 1969 година. Денес Hisense има повеќе од 75.000 вработени и 18 експозитури со приход од 13 милијарди USA долари во 2016 година

Read more...

Hisense Sistem VRF, Multifunction and Hi-AquaSmart

Hisense Резиденцијална линија

Hisense Комерцијална линија