Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

ИЗОЛАЦИЈА СО ЛЕПАК (PEF 5 & PEF 9 mm)

Изолација со лепак во ролна со димензија 30m x 1,2m = 36m²,  што се употребува за изолација на поцинкувани канали.

                               izolacijavorolna

ИЗОЛАЦИЈА СО ЛЕПАК И СО АЛУМИНИУМСКА ФОЛИЈА  НА БАРАЊЕ