Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

ПРОФИЛ ЗА КАНАЛИ СО ГОЛЕМИНА (SB 20x20; SB 30x30)

Компоненти за поврзување на  правоаголни воздушни канали направени од галванизиран челик
   SB-20/SB-30 Профили за воздушни канали со номинална големина од 20 и 30 mm.

vozdusnikanaliSB20                                                            vozdusnikanaliSB30

       SB 20                                                                      SB 30