Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

ЗАВРТКИ ЗА ЗАТЕГАЊЕ - CLOSING BAND

Завртката служи за затегање на траката според димензијата на флексибилното црево и обезбедување на заптивност.

closingband onestopshop