Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

АНТИВИБРАЦИОНА ТРАКА

Антивибрациона трака која служи за поврзување на статичен елемент со елемент кој дава вибрации за време на работа.

antivibricionatraka onestopshop