Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

PREMIUM – RAC S - SERIES WALL MOUNTED

hitaciRAC -S

Серијата RAC S има нерѓосувачки структурирани внатрешни делови, кои ја чистат климатa. Серијата исто така, вклучува нови идеи и можности за да се подобри квалитетот на воздухот, како што има функција за јонизирање и го дезинфицираат и освежуват  воздух во просторијата.
Понатаму, моќен со одлични перформанси во заштеда на енергија , кој е лидер во инвертер технологија и создава  комфорност и пријатност во просторот со едноставен и елегантен дизајн. Дава удобност на телото, нерѓосувачките материјали на внатрешноста го  задржуват чист воздухот, и целосно го дезинфицираат воздухот од влезниот вентил.
Тие се состојат од три модели со капацитет од  од 1.8 kW до 4.0 kW.

ОПИС:

-    Нерѓосувачки воздушен канал;
-    Нерѓосувачка жалузина;
-    Слој од титаниум на топлино изменувачот;
-    Микро решетка од нерѓосувачки филтер;
-    Јонизиран генератор;
-    Висок коефициент на SCOP од 4.72 и SEER до 8.5;
-    Сензор за заштеда на енергија;
-    Систем за дезинфекција и освежување;
-    Eco-Scroll Compressor;
-    Интелигентен мотор;
-    Операција за следење на квалитетот на воздухот;
-    Тивок;
-    Широк степен на проток на воздух;
-    Високи перформанси на греење  (– 20C°).

Технички карактеристики                     PREMIUM – RAC  S - SERIES WALL MOUNTED