Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

SHIROKUMA WALL MOUNTED

hitaciWALLMOUNTED         hitaciWALLMOUNTED1

Едно од најновите дополнувања од Hitachi сплит уредите е SHIROKUMA серијата , која се состои од елегантен дизајн на внатрешната единица. Достапни од 2.5 kW до 6.3 kW и енергеткса класа А+++ за греење и  A+ за ладење.

ОПИС:

-    Нов иновативен U-Flat елегантен дизајн кој се вклопува во секој ентериер;
-    Капацитет од  2.5 kW до 6.3 kW;
-    Компатибилен со H-LINK и CS Net Web контрола;
-    Неделен тајмер;
-    All DC Inverter за линиска контрола на компресор;
-     Rotary компресор со висок квалитет;
-    H-Link adapter/Simple Weekly Timer;
-    Електрично напојување на внатрешната единица 35V DC from outdoor;
-    Нерѓосувачки Nano Titanium филтер;
-    Функција за автоматско чистење;
-    Еколошки фреон R410A.

Технички карактеристики              SHIROKUMA WALL MOUNTED