Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

SILENT DESIGN 100/200 D Серија

ventilatorSILENTDESIGNSILENTUB2silentdisagn1     silentdesign2silentdesign3Технички Карактеристики    

                                                                            SILENT DESIGN 100/200 D Серија 

(80-175 m³/h)
Аксијален вентилатор со низок степен на бучност скоро бесшумен  230V-50Hz, со неповратна клапна и топчести лежишта, монтирани на SILENT блокови, IP45, класа II . Термички заштитен. Прилагоден за работа на температура до 40°С. Достапен во две различни димензии со можност за инсталирање на канал 100,120 mm. Проток на воздух од 80 до 175 m³/h.
УПОТРЕБА:          

     domasnaupotrebabanja1 energyefficient

         Домашна употреба