Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

СТЕГА СО ШТРАФЧЕ

Стега со штраф служи за конекција и затегање на воздушни профили во пар, а исто така се користат да не дојде до  деформација на профилот.

stegasosrafce

                        G