Изберете јазик

Albanian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

SUMMIT WALL MOUNTED ( RAK-PPA)

hitaciRAK-PPA1                       hitaciRAK-PPA2

Summit (All DC inverter), со номинален капацитет на ладење од  2.0 kW до 8.0 kW за греење кои користат еколошки фреон R410A. Серијата SUMMIT со ALL DC Inverter технологија, нуди усовршени ротациони компресори.
 Достапни во ѕидна варијанта, бесшумни и ефикасни уреди погодни за поголем број на различни намени. Сплит систем клима уредите од оваа серија се карактеризираат со висок капацитет до 8.0 kW, при режим на греење  и ротационен компресор-“ALL-DC-Inverter”.

ОПИС:

•    All DC Inverter за линиска контрола на компресор;
•    Ротационен компресор со висок квалитет;
•    Компатибилен со H-LINK и CS Net Web контрола;
•    Современ дизајн на внатрешната единица;
•    Електрично напојување на внатрешната единица 35V DC from outdoor unit;
•    Загревање на просторијата на надворешна температура до (-15С°);
•    Тајмер со можност за програмирање до 24h;
•    CE  сертификати;
•    Wasabi  воздушен филтер за висок квалитет на воздух;
•    Еколошки фреон R410A.

Технички карактеристики                         SUMMIT WALL MOUNTED ( RAK-PPA)