English French German Italian Macedonian Portuguese Russian Spanish

HISENSE

About HISENSE

Hisense е основана во 1969 година. Денес  Hisense има повеќе од 75.000 вработени и 18 експозитури со приход од 13 милијарди USA долари во 2016 година.

Read more...

Hisense Sistem VRF, Multifunction and Hi-AquaSmart

Hisense Commercial Line

Hisense Residential Line